top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

Gönüllülerimiz İle Buluştuk

Uzun zamandır organize etmeyi planladığımız Gönüllü Toplantımızın ilkini, 1 Nisan 2021 Perşembe akşamı Zoom uygulaması üzerinden 44 gönüllümüzün katılımı ile gerçekleştirdik.

Öncelikle kıymetli zamanlarını bize ayırarak buluşmaya gelen ve ilgiyle dâhil olan tüm gönüllülerimize kucak dolusu teşekkür etmek isteriz. HIV ile yaşayan bireylerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik bu denli hevesli insanlarla bir arada olmak bizlere de çok iyi geldi.


Web sitemizden ‘Gönüllü Ol’ formumuzu dolduran herkese bir davet mektubu gönderdik. Dönüş aldığımız dostlarımızla bir araya geldik.

Toplantıya "Pozitif-iz Derneği Kimdir?” sunumumuzla başladık. Sunumda derneğin kuruluşu, hangi ihtiyaçtan yola çıkarak var olduğu, üyelerimizin kimlerden oluştuğu, vizyon – misyon ve olmazsa olmazımız değerlerimizden bahsettik. Ardından derneğin ana çalışma alanını, yönetim - işleyiş - kurum içi ve kurum dışı yaklaşım şeklini, HIV konusunda meselenin neresinde durduğunu, benimsediği tavrı, iletişim dili ve şeklini de anlatarak sunumumuzu tamamladık.

Sonrasında gönüllülerin kimi söz alarak, kimi sohbet bölümüne yazarak kendilerini ve hangi alanlarda destek sağlayabileceklerini paylaştılar.

Toplantı sonunda daha sık bir araya gelinmesi, bir ‘gönüllü e-posta grubu’ kurulması ve çalışma grupları oluşturulması planlandı.

Değişik pek çok alandan, geniş bir renk yelpazesinden bu kadar ilgili ve hevesli insanlarla bir araya gelmek içimizdeki tüm umutları yeniden tazeledi. Hep birlikte HIV alanında daha güzel işler başaracağımıza inancımız sonsuz.

89 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page