top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

Hekimlerimizin HIV Pozitiflere Mesajı Var

Tüm dünyanın gündemi bir süredir Covid-19’un tedavisi ve korunma yolları. Kronik bir sağlık durumu olan HIV açısından da ayrıca merak konusu oldu.

Bu dönemde özellikle HIV ile yaşayan bireylerin akıllarında pek çok soru işareti belirdi; “HIV pozitif olduğum için daha fazla risk altında mıyım?”, “Rutin kontrollerimi nasıl ve ne zaman yaptırmalıyım?”, “ilaçlarımı nasıl alabilirim?”, “Bizim için neler öncelikli?”, “Bağışıklık sitemimi nasıl güçlü tutarım?”

Dernek danışma hattımız, sosyal medya hesaplarımız başta olmak üzere birçok iletişim aracı üzerinden ‘HIV ve COVİD’ ile ilgili bilgileri HIV pozitiflere ulaştırmaya ve destek olmaya çalıştık.

Hekimlerimizin Covid-19’dan etkilenen tüm insanlar için çok yoğun ve aralıksız çalıştıklarını hepimiz biliyoruz. Bunun için doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının bu zor günlerde sarf ettikleri emek için her birine ayrı ayrı minnettarız.

Merak ettikleriniz hakkında enfeksiyon hastalıkları hekimlerimizin sizlere iletmek istediği şeyler olabileceğini ve kendi ağızlarından bunları duymanızın iyi olabileceğini düşündük. Bunun için de küçük bir çalışma başlattık. Kısıtlı zamanlarında vakit ayırarak sizlere mesajlarını ileten tüm hekimlerimize tekrar ve tekrar teşekkür ediyoruz.


Çalışmamızda yer alan;

Prof. Dr. Deniz Gökengin

Prof. Dr. Volkan Korten

Prof. Dr. Behice Kurtaran

Doç. Dr. Özlem Altuntaş Aydın

Doç. Dr. Süda Tekin

Uzm. Dr. Arzu Doğru

Uzm. Dr. Figen Sarıgül Yıldırım

Uzm. Dr. Hülya Özkan Özdemir

Uzm. Dr. Şafak Göktaş’a çok teşekkür ederiz.

773 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page