top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

HIV Pozitifler için 'HIV ve Egzersiz' Semineri

Güncelleme tarihi: 13 Nis 2021

Tam da bahar ayları gelmiş ve güneş sıcak yüzünü göstermeye başlamışken hem fiziksel hem de psikolojik olarak güçlenmenin tam zamanı.

Pozitif-iz Derneği’nin ev sahipliğinde ve İLKO İlaç’ın koşulsuz desteği ile enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Figen Sarıgül Yıldırım, sağlıklı yaşam pratiklerini anlatmak üzere HIV pozitiflerle buluşacak.

Figen Hanım’ın davetlisi olarak spor hocası Fatih Kılıç’da bizlerle olacak ve uzman görüşlerini paylaşacak. Yapılacak olan sunumda genel olarak HIV pozitiflerin ne sıklıkta ve nasıl hareket etmesi gerektiği ile ilgili bilgiler anlatılacak. HIV pozitiflerin spor yapmak ile ilgili merak ettikleri konular cevaplandırılacak.

Online olarak düzenlenecek olan etkinlik Zoom programı üzerinden 20 Nisan 2021 Salı akşamı 20.30 - 22.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Etkinlikte kontenjan sınırı vardır.

Etkinlik sırasında kamera ve/veya mikrofon açma zorunluluğu yoktur. Kamera veya mikrofon açan katılımcılar bunun kendi sorumluluğunda olduğunu ve Pozitif-iz Derneği’nin hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacağını kabul etmiş sayılırlar.

Ayrıca, katılımcılar Zoom oturumunda bulunan kişilerin mahremiyetine saygı duyacaklarını, hiçbir şart ve koşulda kişilerin HIV statüsünü hiçbir yerde ve hiç kimseyle paylaşmayacaklarını da kabul etmiş sayılırlar.

Aşağıdaki formu doldurarak etkinliğe başvuru yapabilirsiniz.

240 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page