top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

HIV Tanısı ve Rutin Testler Semineri

Güncelleme tarihi: 11 Kas 2022

Pozitif-iz Derneği olarak İLKO İlaç’ın koşulsuz desteği ile organze ettiğimiz ‘Bilgilendirme Seminerleri’ yeni dönemde de devam ediyor.

17 Kasım 2022 Perşembe akşamı, enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr Oğuz Karabay (Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü. Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi); HIV tanısını yeni alanlar başta olmak üzere, tüm HIV pozitiflere yönelik olan ‘HIV Tanısı ve Rutin Testler’ konusunda bilgilendirme yapmak üzere bizlerle olacak.


Karabay, temel olarak aşağıdaki başlıklarda bilgilendirmeler yapacak;


- HIV tanısı aldıktan sonra hangi testleri yaptırmam gerekir?

- Ne sıklıkla doktor kontrolüne gitmeliyim?

- HIV ilaçlarımı nasıl kullanmalıyım?

- İlaçlarımı kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

- Yeni Tanı aldıktan sonra hangi aşıları olmalıyım?


Dileyen katılımcılar ayrıca mikrofon açarak hekime merak ettiklerini de sorabilecek.


Etkinlik 17 Kasım 2022 Perşembe akşamı, 20.30 - 22.00 saatleri arasında, Zoom programı üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek.


Etkinlik sırasında kamera veya mikrofon açma zorunluluğu yoktur. Kamera veya mikrofon açan katılımcılar mahremiyetlerinin kendi sorumluluğunda olduğunu ve Pozitif-iz Derneği’nin hiçbir şekilde mahremiyetlerinden sorumlu tutulamayacağını kabul etmiş sayılırlar.


Ayrıca, katılımcılar Zoom oturumunda bulunan kişilerin mahremiyetine saygı duyacaklarını, hiç bir şart ve koşulda kişilerin HIV statüsünü hiçbir yerde ve hiç kimseyle paylaşmayacaklarını da kabul etmiş sayılırlar.


Bizimle iletişime geçtiğinizde verdiğiniz bilgiler 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Pozitif-iz Derneği tarafından saklanmayacak ve üçüncü şahıs ve kurumlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.


Aşağıdaki formu doldurarak 17 Kasım 2022 Perşembe akşamı 20.30 - 22.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinliğe başvuru yapabilirsiniz. Seminere katılım için bağlantı linki, etkinlik günü, akşam üzeri whatsapp üzerinden size gönderilecek.




Son Yazılar

Hepsini Gör
hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page