top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

HIV Tanısını Yeni Alanlar İçin Tanı ve Tedavi Etkinliği

Güncelleme tarihi: 26 May 2021


Pozitif-iz Derneği’nin organizasyonu ve İLKO İlaç’ın sağladığı koşulsuz destekle, enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Hülya Özkan Özdemir (İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji), HIV Tanısını Yeni Alanlar için Tanı ve Tedavi konusunda bilgilendirme yapmak üzere HIV pozitif bireyler ile buluşacak.


Yeni alan kişiler için HIV tanı ve tedavi süreciyle ilgili detaylı bilgilerin paylaşılacağı etkinlikte, aynı zamanda Covid-19 pandemisi nedeniyle tedavi sürecinde eaksaklıklar yaşayan kişiler sorularına Dr. Hülya Özkan Özdemir’e sorabilecekler.


Zoom programı üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek olan etkinlik 20 Mayıs 2021 Perşembe akşamı 20.30 - 22.00 saatleri arasında gerçekleşecek.


Etkinlik sırasında kamera veya mikrofon açma zorunluluğu yoktur. Kamera veya mikrofon açan katılımcılar mahremiyetlerinin kendi sorumluluğunda olduğunu ve Pozitif-iz Derneği’nin hiçbir şekilde mahremiyetlerinden sorumlu tutulamayacağını kabul etmiş sayılırlar.

Ayrıca, katılımcılar Zoom oturumunda bulunan kişilerin mahremiyetine saygı duyacaklarını, hiçbir şart ve koşulda kişilerin HIV statüsünü hiçbir yerde ve hiç kimseyle paylaşmayacaklarını da kabul etmiş sayılırlar.

Aşağıdaki formu doldurarak etkinliğe başvuru yapabilirsiniz.



205 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page