top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

HIV Pozitiflere Yönelik En Kapsamlı Eğitim Programı Devam Ediyor

Güncelleme tarihi: 2 Ara 2019

Gilead ile Hayat Bulan Fikirler tarafından desteklenen “Akran Danışmanlığı, Kapasite Geliştirme ve Savunuculuk Eğitimleri” projesi kapsamında İstanbul'da ve Ankara'da gerçekleştirilen eğitimlerin ardından 3. eğitim 13-14 Nisanda İstanbul'da yapılacaktır. Eğitime kaydınız yaptırmak için lütfen aşağıdaki detayları okumaya devam edin.


HIV’in tıbbi, psikolojik, hukuki ve sosyal alanlarında kendi bilgi ve kapasitelerini arttırmayı isteyen ve aynı zamanda yeni tanı alan akranlarına destek ve danışmanlık verme konusunda istekli olan HIV pozitif kişilere yönelik olan eğitime 20 HIV pozitif bireyin katılması planlanlanmaktadır.

Eğitimle ilgili daha detaylı bilgi almak ya da eğitime katılmak istiyorsanız info@pozitifiz.org adresine;

-Ne kadar süredir HIV ile yaşadığınızı,

-Tedavi aldığınız hastane ve hekim adını,

-Hangi şehirde yaşadığınızı,

-Eğitime katılma konusundaki motivasyonunuzu açıklayan bir yazıyı ve iletişim numaranızı

içeren bir mail atabilirsiniz.

Mail gönderen herkese geri dönüş yapılacaktır fakat sınırlı sayıda kontenjan olduğundan başvuruların hepsi olumlu değerlendirilemeyecektir. Eğitim İstanbul'da yaşayanların yanı sıra İstanbul civarındaki şehirlerden katılımcılara da açıktır.

Proje hakkında daha detaylı bilgilere, daha önce İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen eğitimlerin raporlarına ve eğitimin kısa videosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

HIV ve Gebelik

hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page