top of page
  • Yazarın fotoğrafıPOZİTİF İZ

II. Olağan Genel Kurul Toplantımızı Gerçekleştirdik

Güncelleme tarihi: 9 Eyl 2021

Pandemi nedeniyle ertelemek durumunda kaldığımız II. Olağan Genel Kurulu Toplantımızı 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü katılabilen dernek üyelerimiz ile Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde, Sivil Toplum ile İlişkiler Müdürlüğü tarafından belirlenen Covid-19’a yönelik sosyal mesafe ve hijyen önlemlerini alarak gerçekleştirdik.

Divan heyeti başkanı ve katip üyelerin seçilmesinin ardından, dernek başkanı Çiğdem Şimşek derneğin 2019 ve 2020 yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri anlatan bir sunum yaptı. Sunumda 2019 ve 2020 yılında verilen danışmanlıkları, ödüllendirilen ve tamamlanan projelerimizi anlattı.

2019 ve 2020 yılında online olarak katıldığımız etkinlik ve panellerin de anlatıldığı sunumda, hak ihlalleri raporumuzdan ve ‘Hayata Pozitif Bak’ kitabımızdan da bahsetti. 1 Aralık 2019 ve 2020 Dünya AIDS Günü’nde yaptığımız etkinliklerin de yer verildiği sunum faaliyet raporlarımızın ve başvuru yaptığımız projelerin paylaşılmasıyla son buldu.


Sunum sonrasında dernek saymanı Yasin Erkaymaz derneğin 2019 ve 2020 yıllarına ait gelir gider tablosunu paylaştı ve dernek üyelerine son iki yılda yapılan harcamaların bilgisini şeffaf bir şekilde aktardı.


Derneğin yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi oylama öncesinde, dernek üyelerinin önerileri dinlendi. Yeni yönetim kuruluna ve denetim kuruluna aday gösterilen asil ve yedek isimler için oylama yapıldı.


Oy birliği ile Pozitif-iz Derneği yönetim kurulu başkanlığı görevine Önder Bora seçildi. İkinci dönem yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimize yeni dönemde başarılar dileriz.


Derneğin kurulduğu ilk günden itibaren gönüllü olarak çalışan ve HIV ile ilgili her konuda doğru bilginin sağlanması için emek veren birinci dönem yönetim ve denetleme kurulu üyelerimize de kıymetli katkıları için çok teşekkür ederiz.

81 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
hiv tdvisinde yeni dönem
bottom of page